Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/vinelene/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/vinelene/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/vinelene/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30
O nama

O nama

Naš obrt je osnovan 25.02.2009.godine sa registriranom djelatnošću za upravljanje zgradama, reklame, čišćenje i uređenje okoliša. Osnovna ideja je da u zgradama gdje upravljamo budemo na raspolaganju suvlasnicima te zajedno sa njima osmislimo optimalni način održavanja zgrade.

Naš početak rada je zapravo bilo nezadovoljstvo radom upravitelja u našoj zgradi u Petrinji koji nije pokazao ni malo interesa o održavanju zgrade.Upravo učeći na slabostima velikih poduzeća koja se bave upravljanjem pokušavamo razviti svoj način upravljanja.

Dosad održanim prezentacijama u pojedinim zgradama u pravilu uočio se jedan veliki problem a to je da suvlasnici još ne razumiju da je njihov stan privatno vlasništvo i da nitko drugi neće dati novac za njihovo održavanje niti se sa niskom pričuvom može što dobro održavati.

Uloga predstavnika suvlasnika u održavanju zgrade je presudna iz više razloga,pa iz tog razloga naš način poslovanja je i maksimalna uključenost istog u sve bitne poslove koji se obavljaju na zgradi.

Raspolaganje novcem stambene zgrade je jedan od načina na koji predstavnik suvlasnika ima potpun uvid u poslovanje i sve bitne poslove koji se obavljaju vezano za uspješno održavanje.

Kod nas predstavnik suvlasnika posjeduje karticu žiro-računa zgrade te samostalno i u dogovoru sa upraviteljem obavlja plaćanja kao i kontrole uplata ostalih suvlasnika te nastalih troškova i sl.

Naša ponuda uključuje upravljanje i čišćenje stubišta zgrade te ostale poslove održavanja za koje posjedujemo partnere s kojima surađujemo.

Sve se prethodno dogovara sa suvlasnicima oko obima godišnjeg održavanja pa s tim i izračuna plana prihoda i rashoda za godišnje i višegodišnje održavanje,kao i visine pričuve.

O visini naknade za upravljanje odluku donosimo dogovorno a u pravilu ona kod nas iznosi 0,30 kn po m2 površine stanova mjesečno, a čišćenje stubišta 24,00 kn po stanu mjesečno,u cijenu nije uračunat PDV.Cijene nisu fiksne i ovise o broju stanova, kao i dogovoru sa suvlasnicima.

Kod nas nema dodatnih plaćanja u gotovini, jer se troškovi čišćenja i stubišne rasvjete plaćaju iz pričuve.

Svu potrebnu dokumentaciju sastavljamo bez ikakve naknade(međuvlasnički ugovor,ugovor o upravljanju zgradom,plan održavanja zgrade,plan prihoda i rashoda i sl.)